Psykoterapi

“klarhed opstår når du giver øjeblikket opmærksomhed og undersøger din virkelighed”
“klarhed opstår når du tillader dig at mærke i stedet for at tænke”

Gennem terapi hos mig vil du få opmærksomhed, klarhed, indsigt om  hvordan det er at være dig og på de områder af dit liv der ikke fungere eller udfordre dig, dine ressourcer og der hvor du ønsker en forandring. Jeg hjælper dig med at få klarhed og indsigt i forhold til nye muligheder og valg.

Eksempler på temaer: valg, skyld, angst, ansvar, selvværd, stress, spiseforstyrrelser, vægtudfordringer, problemer i kærlighedsrelationer, mening og retning i livet.

Jeg arbejder som relationel gestaltterapeut med eksistentialismen som livssyn. Det vil sige, at jeg tror på, at virkeligheden er sådan som det enkelte menneske oplever den. Det betyder at jeg tager udgangspunkt i dine oplevelser. Jeg sætter fokus jeg på din virkelighed sådan som den er og giver dig mulighed for at se på og undersøge det der optager dig lige nu i trygge og tillidsfulde rammer.

Gennem vores dialog får du mulighed for at opdage hvordan det er at være dig og jeg hjælper dig til at få øje på hvordan du lever dit liv lige nu og hvilken betydning det har for dig. Du får mulighed for at være dig med det der er (følelser, tanker, oplevelser) lige nu.

Når du undersøger og forholder dig til din virkelighed giver du dig selv muligheden for at finde ud af dine ønsker, drømme og behov i livet. Med en klarhed på dette får du muligheden for at træffe valg der er gode for dig.

Opmærksomhed er det primære i terapien. Når opmærksomheden er blokeret eller mangelfuld kan det skabe problemer og udfordringer i dit liv. Sammen med dig undersøger jeg hvordan du påvirkes af din omverden og hvilke reaktioner det medfører hos dig. I denne undersøgelse skabes klarhed om hvordan det skaber udfordringer for dig og hvilke muligheder du har.

Jeg tilbyder:

Individuel terapi
En session varer 1 time eller 1 1/2 time.
Jeg giver rabat til studerende og arbejdssøgende

Parterapi
En session varer 1 1/2 time
Jeg tilbyder parterapi med min samarbejdspartner gestaltterapeut Søren Bruun. www.soerenbruun.dk

Gruppeterapi
Ring til mig på 20964153 og hør nærmere!

Coaching inden for ernæring og sundhed
En session varer 1 time
Jeg giver rabat til studerende og arbejdssøgende

Afbud skal ske telefonisk mindst 24 timer før en aftalt session. Ved senere afbud skal der betales for den aftalte session.